fbpx

DOPRAVA A PŮVOD LOSOSA

Froya vyvinula unikátní balící a chladící proces, během kterého balení a příprava živého lososa k rychlému vychlazení pod 0 oC (Zmrazení lososa na -1,72 oC) nezabere více, jak dvě hodiny. Tím je zaručena stejná chuť lososa u Vás doma jaká byla v den vytažení lososa z moře.

Protože nám na spokojenosti zákazníků a chuti lososa velice záleží, veškerá doprava je zajištěna ve speciálních chladících boxech, které udržují ideální teplotu mezi  0 oC  až  2 oC.

A z toho důvodu je možné si převzít čerstvého lososa jen osobně a při velkých objednávkách ho rozvézt v chladících boxech. Tak aby si jeho čerstvost mohl dopřát každý.

PŮVOD LOSOSA – HISTORIE

Froya losos je pěstován v moři obklopující Froya ostrovy, které poskytují základ pro jeho unikátní kvalitu. 

Po tisíce let zabezpečují silné Golfské proudy po celý rok dvakrát denně zásobování čistou mořskou vodou plnou živin. Tento přírodní fenomén zajišťuje ideální přirozené prostředí pro lososy. 

Jakmile dosáhne losos 5-6 kg, tak je převezen do našeho moderního zpracovacího zařízení na ostrově Froya.

Lososi jsou ručně roztříděni a pouze nejkvalitnější ryby jsou určeny k výrobě Froya lososa. Froya vyvinula unikátní balící a chladící proces, během kterého balení a příprava živého lososa k rychlému vychlazení pod 0 oC (Zmrazení lososa na -1,72 oC) nezabere více, jak dvě hodiny. Tím je zaručena stejná chuť lososa u Vás doma jaká byla v den vytažení lososa z moře.

Froya Salmon AS vlastní Insula, Norský konglomerát pro dary moře. Společnost Insula produkuje mořské plody nejvyšší kvality po celá desetiletí.

Tel: +420 605 321 779
Email: Info@Cerstvylosos.Cz
Copyright © 2020 The Salmon Project